Scootereventyr på Svalbard

Scootereventyr på Svalbard

For mange er en reise til Svalbard en drøm. Nå kan drømmen om å besøke den arktiske øygruppa på 78 grader nord bli virkelighet. Med egen guide, som kjenner de lokale forholdene, vil dere bli tatt med på en unik og spennende reise i de polare områdene. Med utgangspunkt fra Longyearbyen planlegger og gjennomfører vi en snøscootertur etter forholdene og hva vi ønsker å gjøre.

Svalbard – Norges mest eksotiske reisemål

Svalbard er ei øygruppe som ligger på 78 grader nord. Norge har hatt suverenitet på Svalbard siden 1925. Den største øya heter Spitsbergen og Longyearbyen er Norges administrasjonssenter i Arktis med sine 2300 innbyggere fra flere nasjoner.

Mat og drikke på Svalbard

Longyearbyen har en rik kulinarisk meny å tilby besøkende. Restaurantene er av høy standard med gode måltider og et rikt utvalg av drikke. Vi anbefaler å teste alt fra den enkle og lokale gastropub-menyen til den fasjonable gourmet-menyen på Huset med innslag av lokale råvarer som reinsdyr, sel og rype.

Natur, klima og snø

På Svalbard er det naturen som rår. Naturen og dyrelivet er sårbart for endringer. På Svalbard bruker vi guider som har gjennomført spesifikk utdanning for å guide i arktiske strøk for å ivareta sikkerheten og naturen på best mulig måte.

Et besøk til Svalbard er noe man tror man bare gjør én gang i livet, men vi tror denne turen gjør at du blir bitt av polarbasillen – og den eneste kuren er at man må komme tilbake!

De første solstrålene etter en lang mørketid

Image 1 of 7

    Fyll ut skjemaet, så vil vi ta kontakt med deg

    Jeg ønsker å motta nyhetsbrev med informasjon om kurs og turer


      Fyll ut skjemaet, så vil vi ta kontakt med deg

      Jeg ønsker å motta nyhetsbrev med informasjon om kurs og turer