Samarbeid

Vi har fokus på lokal verdiskapning. Vårt bidrag skal være noe som tilfører destinasjonene verdi. Vi ønsker ikke å spise av eksisterende marked, derfor er lokalt samarbeid viktig. Det vi er gode på gjør vi selv, men for å gi våre gjester en helhetlig og uovertruffen opplevelse, er vi avhengige av gode samarbeidspartnere som er knallgode på det de driver med. Ser du verdien i et samarbeid med oss for deg eller din bedrift, ta kontakt så ser vi hva vi kan skape sammen!

Våre samarbeidspartnere

Arrangement- og aktivitetsleverandør både på Svalbard og i Norge. Vi samarbeider med Storm Event med gjennomføring av turer og kurs. Har mer enn 20 års erfaring med gjennomføring av aktiviteter både sommer og vinter.

Breoppleving har drevet med brekurs siden 1994 og har siden 2002 også utdannet breinstruktører. I dag er de landets største private arrangør av brekurs, og tilbyr i tillegg klatrekurs og føringsturer, som i hovedsak tilbys på Jostedalsbreen og i Jotunheimen.

Up Ski & Mountain Guides er et fjellføringsfirma (IFMGA) etablert med hovedkontor i Maurienne i Frankrike. De spesialiserer seg på turer og kurs i fjellet, både sommer og vinter. De guider i Frankrike, Sverige, Norge og andre steder i verden som USA og Georgia. Vi samarbeider med flere av guidene i Up Guides for å tilrettelegge for flotte naturopplevelser fra Alta i Nord-Norge til Maurienne i Alpene.

Medlemskap

Norsk Fjellsportforum (NF) er et faglig samarbeidsforum for kursarrangører og organisasjoner med aktiviteter på bre, klatrefjell og innen bratt vinterfriluftsliv som virkefelt. På våre kurs og turer bruker vi instruktører eller guider med sertifisert kompetanse i Norsk Fjellsportforum.

Visit Svalbard er en medlemsbasert organisasjon for reiselivsnæringen på Svalbard. Gjennom godkjent medlemskap er vi med på utviklingen som tar utgangspunkt og hensyn til den sårbare naturen i Arktis med fokus på miljø- og kunnskapsbasert turisme.

Takk til

Kjell Erik Reinhardtsen forteller sine historier gjennom fotografi. Historier om steder han har vært og mennesker han har møtt. Kjell Erik har bidratt med bilder, og er med og skaper nye historier sammen med Svalbardguidene som fotograf, skipper og freelance guide.

Bjørn-Arild Schancke ønsker med sine bilder å formidle et samspill mellom kunst, virkelighet og følelser. I 2020 vant han prisen Norway National Award i Sony World Photograpy Awards. Bjørn-Arild bidrar som fotograf for Svalbardguidene.