Samarbeids partnere

Bjørn-Arild Schancke ønsker med sine bilder å formidle et samspill mellom kunst, virkelighet og følelser. I 2020 vant han prisen Norway National Award i Sony World Photograpy Awards. Bjørn-Arild bidrar som fotograf for Svalbardguidene.

Kjell Erik Reinhardtsen forteller sine historier gjennom fotografi. Historier om steder han har vært og mennesker han har møtt. Kjell Erik har bidratt med bilder, og er med og skaper nye historier sammen med Svalbardguidene som fotograf, skipper og freelance guide.

Breoppleving har drevet med brekurs siden 1994 og har siden 2002 også utdannet breinstruktører. I dag er de landets største private arrangør av brekurs, og tilbyr i tillegg klatrekurs og føringsturer, som i hovedsak tilbys på Jostedalsbreen og i Jotunheimen.

Arrangement- og aktivitetsleverandør både på Svalbard og i Norge. Vi samarbeider med Storm Event med gjennomføring av turer og kurs. Har mer enn 20 års erfaring med gjennomføring av aktiviteter både sommer og vinter.

Up Ski & Mountain Guides er et fjellføringsfirma (IFMGA) etablert med hovedkontor i Maurienne i Frankrike. De spesialiserer seg på turer og kurs i fjellet, både sommer og vinter. De guider i Frankrike, Sverige, Norge og andre steder i verden som USA og Georgia. Vi samarbeider med flere av guidene i Up Guides for å …

Up Ski & Mountain Guides Les mer »