Svalbardguidene er spesialisert på å skreddersy naturopplevelser

Svalbardguidene er spesialisert på å skreddersy naturopplevelser, og driver med kvalitetsturisme i små grupper. Små grupper i kombinasjon med erfarne guider muliggjør personlige tilpasninger på alle turer og kurs som tilbys av selskapet.

Personlige tilpasninger er med på å ivareta sikkerheten og trygg ferdsel i utfordrende og sårbar natur. Svalbardguidene tilbyr aktiviteter som skredkurs, toppturer og langturer på ski, fotturer, brekurs, brevandring og kajakkpadling til gjester i Norge og på Svalbard.

Vår filosofi

Vi skal levere produkter av høy kvalitet slik at de er våre destinasjoner verdige. For å sikre kvalitet i alle ledd, og den gode opplevelsen, må aktiviteten få den riktige formen. Gjennom åpenhet, fokus på grundig planlegging, omtanke og dynamikk underveis for å se den enkelte ønsker vi å sikre en tur du sent vil glemme. Det gjør vi ved å bli gode sammen. Vi har fokus på lokal verdiskapning. Vi verdsetter derfor gode samarbeidspartnere høyt.

Et langt liv i naturen krever at sikkerhet kommer først. Også her er den gode planleggingen et viktig verktøy, og et absolutt krav for forebygging av uhell og ulykker. Årelang erfaring og bevissthet gjør at vi gjenkjenner faresignaler og har ryggrad til å agere når det kreves. Vi tror minner for livet skapes gjennom mektige naturopplevelser, mestring hos den enkelte og den gode stemningen.

Våre ansatte

Marit Øvstedal

Medeier, daglig leder og guide

Espen Øverdahl

Medeier og guide

Sertifiseringer og sikkerhet

logo1
logo2
logo3
logo4